iCarsoft CR Ultra
  • Reducerat pris
  • Ny
iCarsoft CR Ultra
iCarsoft CR Ultra
iCarsoft CR Ultra
iCarsoft CR Ultra
iCarsoft CR Ultra
iCarsoft CR Ultra
  • iCarsoft CR Ultra
  • iCarsoft CR Ultra
  • iCarsoft CR Ultra
  • iCarsoft CR Ultra
  • iCarsoft CR Ultra
  • iCarsoft CR Ultra

iCarsoft CR Ultra

14 990,00 kr 15 290,00 kr Spara 300,00 kr

(inkl. moms)

985587668

iCarsoft CR Ultra – Det Ultimata Diagnosverktyget för Professionell Bildiagnos och Fordonsservice

Ge din bilservice eller verkstad en kraftfull uppgradering med iCarsoft CR Ultra, ett diagnostiskt verktyg som kombinerar toppmodern teknik med imponerande funktioner för att hantera även de mest krävande fordonsdiagnoserna. Med en stor, kristallklar 10-tums touchskärm och trådlös anslutning via Bluetooth och Wi-Fi, erbjuder CR Ultra en intuitiv och användarvänlig lösning för både personbilar och tunga fordon som bussar och lastbilar (med iCarsoft HD2000-adaptern).

En Verkstad i Din Hand

CR Ultra ger dig omedelbar tillgång till en rad diagnostiska verktyg och över 30 specialiserade servicefunktioner, inklusive felkodsläsning, servicereset, DPF-regenerering, elektronisk parkeringsbroms (EPB), batterihanteringssystem (BMS), styrvinkelsensor (SAS) och mycket mer. Det är ett komplett system som täcker alla aspekter av bilens prestanda och skick, vilket gör att du enkelt kan utföra tester, kalibreringar och återställningar direkt från enheten.

Nyheten Topology Map – En Visuell Revolution

En av de mest spännande nyheterna i CR Ultra är Topology Map-funktionen, som ger dig en överskådlig vy över bilens alla moduler och kommunikationsprotokoll. Moduler med felkoder markeras rött, och genom att hålla fingret över dem visas felkoden direkt. Denna visuella lösning underlättar enormt när du vill få en snabb helhetsbild av bilens aktuella diagnosstatus, vilket sparar tid och förenklar arbetet.

Avancerade Tvåvägstester och Komponentverifiering

CR Ultra tar diagnostik ett steg längre med sina tvåvägstester. Detta innebär att du inte bara kan läsa felkoder, utan även aktivera och kalibrera komponenter i bilens elsystem – från bränslepumpen till EGR-ventilen, luftmassemätaren, gasspjället och mycket mer. Verktyget stödjer även reset av AdBlue-system, Start-Stopp-system och kalibrering vid hjulstorleksändring. För BMW-ägare finns det också stöd för kodning av F-chassi-bilar med en inbyggd BMW DOIP-adapter.

Diagnos för Tunga Fordon

CR Ultra är även anpassad för tunga fordon som bussar och lastbilar, när du kompletterar med HD2000-adaptern. Detta gör verktyget otroligt mångsidigt och användbart både i bilverkstäder och för fordonsflottor.

Nyckelfunktioner

  • Batteritestare: Fullständig batteridiagnos för att säkerställa att ditt batteri fungerar optimalt.
  • Auto VIN-teknik: Automatisk identifiering av bilens modell och årgång för snabbare diagnos.
  • Styrvinkelsensorkalibrering (SAS): Återställer ratten till rätt position efter underhåll.
  • Elektronisk parkeringsbroms (EPB): Underhåll och reinitialisering av parkeringsbromssystem.
  • Dieselpartikelfilter (DPF) regenerering: Stödjer rengöring och återställning av dieselpartikelfilter.
  • Aktivt test och bi-riktade funktioner: Ger dig möjlighet att testa specifika delsystem och komponenter direkt.
  • Språkstöd: Tillgängligt på över 12 språk, inklusive svenska, tyska, spanska, och många fler, med kontinuerliga uppdateringar. 

Fullständiga Batteritester och Generatorkontroll

Med den medföljande batteritestaren kan du snabbt och exakt testa fordonets startbatteri och få en fullständig hälsorapport. Du kan också kontrollera fordonets laddningsstatus och generatorfunktion, och allt kan sparas som en testrapport för framtida referens eller utskrift.

Nyhet 2023: Stöd för Låsta FCA/Stellantis Fordon

För de som arbetar med FCA/Stellantis-fordon, erbjuder CR Ultra nu stöd för låsta fordon genom en extra licens (128 USD per år). Detta ger full tillgång till alla diagnosfunktioner och säkerställer att du kan arbeta med nyare bilmodeller utan problem.

Kraftfull Mjukvara och Regelbundna Uppdateringar

CR Ultra levereras med en mjukvara i världsklass, vilket gör att du kan arbeta med de senaste bilmodellerna, ända upp till 2021. Verktyget stöder även de mest avancerade diagnosfunktionerna på fordon som kräver online-avkodning. Dessutom ingår tre års mjukvarulicens, och du kan enkelt förnya den efteråt för fortsatt tillgång till de senaste uppdateringarna och funktionerna.

Teknisk Specifikation

  • Skärm: 10” touchskärm med hög upplösning
  • Batteri: 6000 mAh för långvarig användning
  • Kamera: 8 MP bakre kamera för dokumentation
  • RAM: 4 GB för snabb prestanda
  • Lagring: 64 GB internminne
  • Språkstöd: Engelska, tyska, franska, spanska och många fler – fler språk läggs till kontinuerligt.

Komplett Paket för Din Verkstad

iCarsoft CR Ultra levereras i en tålig hård plastväska och inkluderar flera adaptrar samt iCarsofts batteritestare, vilket gör det till ett idealiskt verktyg för professionella bilverkstäder och tekniker som ställer höga krav på sina diagnostiska lösningar.

OBS: För kommersiella fordon krävs HD2000-adaptern.

Varför Välja iCarsoft CR Ultra?

Med ett konkurrenskraftigt pris, tre års inkluderad licens och stöd för både person- och kommersiella fordon, är iCarsoft CR Ultra en investering som lönar sig för både bilentusiaster och professionella verkstäder. iCarsoft tar upp kampen med marknadens största varumärken och erbjuder en lösning som inte bara är kraftfull, utan också otroligt prisvärd.

985587668

Särskilda referenser